Felhasználói név Jelszó


Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!


Ifjúsági Tábor Esély Alapítvány-Tata
Cím: 2890 Tata, Fáklya u. 4.Email: eselybp@gmail.com
Web: www.eselybudapest.comTelefon: 0634-586-270
Fax: 0634-586-271

Bevezető

Az Öreg tó partjától 100 méterre fekvő, 5 hektáros természetvédelmi területen mintegy 800 fő egyidejű elhelyezésére van lehetőség, a vasútállomástól 10 percre, csendes környezetben.
A nyári tábor három 200 fős altáborra van felosztva, melyek önállóan, jól elkülönülten, de egymás szomszédságában vannak. Ezekben az altáborokban 6+4 fős emeletes ágyas szobák vannak, a mosdók, wc-k, fürdők az altáboron belül, de külön épületben találhatók.
A csoportvezetők részére az altáborok szomszédságában 2-4 ágyas fürdőszobás szobákat tudunk biztosítani.
A tábor nyári területén több foglalkoztató szoba, 200 fős önkiszolgáló étterem, és egy 600 főt befogadó „Csillag” épület található, 2 bitumenes kézilabdapályával, 1 db kosárlabdapályával, 2 db röplabdapályával, ping-pong asztalokkal.
A tábor területén rengeteg árnyékot adó fa -éger, cser, fenyő, tölgy- található, amely a dús növényzetükkel kiváló levegőt biztosítanak a nyári melegben.
A főépületben a nyári időszakban mintegy 180 főt tudunk elhelyezni 2-4 ágyas mosdóval ellátott, vagy zuhanyozós szobákban. A gyerekek részére szintenként vannak fürdők, wc-k.
A főépületben foglalkoztató szobák, egy klubterem és egy 130 fős vetítő terem található.
Tata és környéke számtalan látnivalót kínál, az Öreg tavon sétahajózás, illetve a városnéző guruló vonat különösen ajánlottak a várossal való ismerkedésre.
Az Öreg-tó partja 100 m-re található, ahol a tavaszi-őszi madárvonulási időszak idején kb. 15000 madár pihen. Nyáron a sétahajózás lehetősége mellett sok színes program zajlik a városban, a tó és környéke számtalan látnivalót kínál. Ezeknek a lehetőségeknek a lebonyolításában segítséget adunk.

Bemutatkozás

Nyitvatartás: május 1-től - október 15-ig

Keresőszavak

ifjúsági tábor, tábor,


Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Járásaink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink